Om Globen VVS

Om oss

Globen VVS AB har kontor i Haninge och är verksamma över hela Stockholm med omnejd. Vi hjälper dig med allt inom VVS, både akuta insatser och långsiktiga lösningar.

Vi är Nibe-partner, vilket innebär att vi erbjuder installation av hela Nibe’s utbud av bergvärme-, luft/vatten-, frånluft- och luft/luftvärmepumpar.

Naturligtvis erbjuder vi även tjänster inom övrigt VVS-arbete såsom: Badrum, Kök, Avlopp, Radiatorer, Konvektorer, Golvvärme etc.

Vår vision

Vi erbjuder dig i villa eller fastighet hjälp med alla typer av VVS-arbeten, med flerårig erfarenhet inom VVS-branschen. Vi vill vara din långsiktiga partner och gör därför vårt yttersta för att du som kund ska vara så nöjd som möjligt.

Varför Globen VVS?

Vi har lång erfarenhet av rörmokarbranschen. Tydliga och ärliga offerter är för oss en självklarhet, så att ni som kund kan göra ett klokt och informerat beslut. Vi behandlar ert hem med största försiktighet och får ofta höra att vi är lätta att ha att göra med och erbjuder ett trevligt bemötande. Er kundupplevelse är viktig för oss!

Kom i kontakt med oss

Kontakta oss